W sumie chodziło Mi tu o to że to beszczelne! Że powinni ostro karać za Piraty... Bo Artysta musi się dużo napracować, żeby coś takiego dobrego stworzyć. Czyli kasetę czy na dzień dzisiejszy płytę jakomś a inni z tego za darmo kozystają. Kopiują i biorą za sprzedawanie piratek duże pieniądze! Pozabijać takich!!! Wystarczająco się rozwinęłam w poście i wytłumaczylam po trochu o co Mi chodzi? Heh...
Pozdrawiam
W sumie chodziło Mi tu o to że to beszczelne! Że powinni ostro karać za Piraty... Bo Artysta musi się dużo napracować, żeby coś takiego dobrego stworzyć. Czyli kasetę czy na dzień dzisiejszy płytę jakomś a inni z tego za darmo kozystają. Kopiują i biorą za sprzedawanie piratek duże pieniądze! Pozabijać takich!!! Wystarczająco się rozwinęłam w poście i wytłumaczylam po trochu o co Mi chodzi? Heh...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
No i od razu tak trzeba było napisać.
Pozdrawiam.
No więc się trochę rozwinęłam na ten temat i wyraziłam swoje zdanie. A pisać o tym można i można bez końca, tylko szkoda palców ścierać na klawiaturze Poprostu wkurzają Mnie Ci co kopiują i sprzedają piratki... To jest nie dozwolone, karalne i Not okay. There are no words ... Kill such people! Punishing hard as you can! Hehe...
Pozdrawiam
Lidka, tylko pomyśl, kto by chciał się bawić w wymierzanie sprawiedliwości tym ludziom? Mowa tu głównie o kasetach czyli o nośnikach, na których nagrywania albumów zaprzestano dobrych kilka lat temu. Najbardziej piracone były pierwsze kasety Top One: "No Disco no. 1", "Poland Disco no. 2", "Kiedyś... no. 0" i "No Disco remix '91". Nie ma ich w sprzedaży sklepowej/rynkowej od ponad 20 lat! W zeszłym roku nawet poruszyliśmy ten temat z Cezarem (szefem strony) i Dawidem w topicu dotyczącym "Kiedyś".
http://www.topone.pl/forum/viewtopic.php?t=1179
_________________ Może czasem zbyt łatwo
schodzę na drugi plan.
Moim domem jest miasto,
leczę się z jego ran.
Lidka, tylko pomyśl, kto by chciał się bawić w wymierzanie sprawiedliwości tym ludziom? Mowa tu głównie o kasetach czyli o nośnikach, na których nagrywania albumów zaprzestano dobrych kilka lat temu. Najbardziej piracone były pierwsze kasety Top One: "No Disco no. 1", "Poland Disco no. 2", "Kiedyś... no. 0" i "No Disco remix '91". Nie ma ich w sprzedaży sklepowej/rynkowej od ponad 20 lat! W zeszłym roku nawet poruszyliśmy ten temat z Cezarem (szefem strony) i Dawidem w topicu dotyczącym "Kiedyś".
http://www.topone.pl/forum/viewtopic.php?t=1179
No tak "Johnny Nitro" Tylko szkoda że ludzie nie potrafią szanować tego, co Artysta tworzy... Wszyscy tylko kopiować potrafią i nic więcej... Aż szkoda gadać na ten temat... W sumie kaset już nie ma, teraz są płytki CD. To co było kiedyś nagrywane na kasetach, powinno być Moim zdaniem odnowa przetworzone i zgrane oryginalnie jakoś i na płytki CD, które są teraz tak bardzo popularne w tych czasach. Wtedy może i piratki by znikły... Tak Myślę że to by było dobre rozwiązanie na dzień dzisiejszy Bo większość tych starych, fajnych kawałków już nigdzie nie można dostać, są tylko na kasetach - których to właśnie już nie produkują - tak jak napisałeś.
Pozdrawiam
_________________ Wejdziemy na Top
Z podwórek, dyskotek, ulic i kin
Wejdziemy na Top
Z nadzieją, która wciąż jest w nas
Wejdziemy na Top
Za sukces oddając prawdę i fałsz
Wejdziemy na Top
Na pewno nie ostatni raz
Ten zestaw bardzo fajny, ale "No Disco no.1" to ewidentny pirat jest, reszta oryginalna
Co do "No Disco no.1" z Gama to też jest ewidentny pirat
Kaseta "Cios za cios" za 40 zł? Kogoś fantazja poniosła
Każdy o zdrowych zmysłach wybierze tą aukcję za 5 zł -> http://allegro.pl/top-one...5286427927.html
Wejdziemy na Top
Z nadzieją, która wciąż jest w nas
Wejdziemy na Top
Za sukces oddając prawdę i fałsz
Wejdziemy na Top
Na pewno nie ostatni raz
dawidsab Pomógł: 10 razy Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2004 Posty: 1446 Skąd: Cz-wa
Wejdziemy na Top