Pomógł: 4 razy Dołączył: 08 Sie 2004 Posty: 318 Skąd: Białystok
Wysłany: Nie Mar 03, 2013 1:21 pm
Swoją drogą to zastanawiam się czy nie stworzyć na stronie działu "Pirackie wersje No Disco i Poland Disco". Gdyby tak zebrać to do kupy to wyszło by dobre kilkadziesiąt różnych okładek - gratka dla kolekcjonerów
Jest szansa że dwie dolne pozycje to oryginały, bo że te dwie wyższe to piraty to nie ma najmniejszych wątpliwości
Też nie byłbym pewien do tych 2 bo Tyle co wiem "Kiedyś" został wydany przez "Polmark" więc z przodu na oryginalnej okładce powinno widnieć logo polmarku, po lewej na dole.
A co doszkoda że nie ma zdjęcia z widoku na bok. Do teko trafiłem na allegro z tydzień temu, że na remixie na bocznej okładce nie było napisu "Castonu" oraz też "Zaiks/Biem" i numeru katalogowego. Tylko 'Top One - Remix"
Niech figuś po przesłaniu kaset przyśle zdjęcie wszystkiego. Wtedy się przekonamy
Co do tych 2 u góry to na pewno piraty.
Dodam od siebie że mi znowu w przyszłym tygodniu dojdą "Wstań i walcz, No Disco. No.1 oraz Rock n'Dance"
Swoją drogą to zastanawiam się czy nie stworzyć na stronie działu "Pirackie wersje No Disco i Poland Disco". Gdyby tak zebrać to do kupy to wyszło by dobre kilkadziesiąt różnych okładek - gratka dla kolekcjonerów
Dobrze kombinujesz . Ja jestem jak najbardziej za .
_________________ Może czasem zbyt łatwo
schodzę na drugi plan.
Moim domem jest miasto,
leczę się z jego ran.
Dobrze kombinujesz . Ja jestem jak najbardziej za .
Też jestem za takim działem.
Ile tego było? Zbierzmy wszystko w jednym miejscu.:-)
Wydaje mi się, że warto zawalczyć. Ja niestety nie dysponuję sprzętem więc odpuszczę sobie, ale może być to bardzo ciekawe i unikatowe wydawnictwo. Wiele lat temu miałem kontakt z pewnym DJ-em radiowym który upierał się, że istnieje stary i bardzo rzadki remix "Wejdziemy na top". Byłem pewien że chodzi o tą wersję z "Remix'91" (choć tak naprawdę w tej kompilacji nie różni się on niczym od albumowej wersji), jednak on kategorycznie zaprzeczył. To może być właśnie ten unikat. Pewności oczywiście nie mam, ale jeśli komuś z tego forum udałoby się ją kupić to miło by było gdyby pojawiła się w wersji zdigitalizowanej czyli po prostu mp3