Obie mam . Często się takie okazje na Allegro trafiają - kasety Topków za grosze. Niestety często można także trafić na piraty. W tym przypadku wszystko wskazuje na to, że oba egzemplarze są legalne.
_________________ Może czasem zbyt łatwo
schodzę na drugi plan.
Moim domem jest miasto,
leczę się z jego ran.
dawidsab Pomógł: 10 razy Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2004 Posty: 1446 Skąd: Cz-wa
Wysłany: Czw Cze 14, 2012 6:27 am
Kasety może i są za grosze, ale płyty trafiają się nawet i po 200 zł.
Jeśli ktoś na to reflektuje to radzę uważać...Co prawda wygląda na oryginał, ale sama kaseta to na pewno nie jest "Coraz wyżej" (prawdopodobnie jest to "Rock and Dance"). Ja sam się kiedyś na bazarze tak naciąłem - kupiłem CD "Coraz wyżej" a w środku siedziało "Wstań i walcz" na dodatek tak zryte, że do empetrójki dało się zgrać raptem 3 utwory :):):)
Wydaje mi się, że to jest ta płyta, którą wydał Dariusz Królak po tym, jak Paweł i Darek Z. wykluczyli go z zespołu. Wypuścił ją na rynek bez porozumienia z ekskolegami z zespołu i resztą posiadaczy praw autorskich, na dodatek zachapał cały dochód ze sprzedaży.
_________________ Może czasem zbyt łatwo
schodzę na drugi plan.
Moim domem jest miasto,
leczę się z jego ran.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 08 Sie 2004 Posty: 318 Skąd: Białystok
Wysłany: Sob Sty 19, 2013 11:10 pm
Bardzo ciekawa pozycja. Jest opisana na stronie. Jeśli nie macie to warto się skusić...Te wersje jak dotąd raczej nie były zdigitalizowane i nie znajdziecie ich w necie.