Pomógł: 4 razy Dołączył: 08 Sie 2004 Posty: 318 Skąd: Białystok
Wysłany: Wto Mar 06, 2007 10:26 pm PŁYTY ZESPOŁU NA WWW.TOPONE.PL!!!
Udostępniając płyty "Lśnienie gwiazd" oraz "The Best - Oryginal vol.1" dobiegło końca regularne umieszczanie pełnych albumów. Często piszecie do nas z prośbami typu "czy moglibyście udostępnić znowu album x?". Od dziś możecie sami decydować jaki album chcecie ponownie zobaczyć w dziale "Downloads". Wystarczy zagłosować w ankiecie na wybraną płytę a my po pewnym czasie udostępnimy ją ponownie.
UWAGA!!! ANKIETA NIE DOTYCZY PŁYTY "HELLO!" GDYŻ W DALSZYM CIĄGU JEST ONA W SPRZEDAŻY!!!
Czy wchodzi w rachube udostepnienie w najwyzszej mozliwej jakosci 320 kbps?
Bo i ile sie orientuje dotychczas byly tylko 96 lub 128...wiem,ze wiaze sie to z obciazeniem serwera ale mozna przeciez wrzucac je na rapidshare.
Jarek Bachanek [Usunięty]
Wysłany: Sro Mar 07, 2007 1:37 am
Może najprostszym rozwiązaniem byłoby ponowne zamieszczanie albumów w kolejności chronologicznej ? Wrzucenie wszystkich płyt zajęło wam sporo czasu i musiało go mnóstwo upłynąć od kiedy zamieszczaliscie najstarsze albumy... Dlatego te najstarsze i najwcześniej usunięte są zapewne tymi które ludzie chcieliby zobaczyć. Ja np zacząłem ściagać od albumu Ye-O! poprzednie przegapiając.
Jednak jeśli mam wybierac to pozostaje niezdecydowany pomiedzy "Coraz Wyżej" a "Wstań i walcz"
Wysłany: Sro Mar 07, 2007 6:14 pm
Dalil napisał/a:
Czy wchodzi w rachube udostepnienie w najwyzszej mozliwej jakosci 320 kbps?
W żadnym wypadku i kto jak kto, ale Ty powinieneś się domyśleć, Dalil, że nie chodzi tu głównie o obciążenie serwera, chociaż o to też....
Jarek Bachanek napisał/a:
Może najprostszym rozwiązaniem byłoby ponowne zamieszczanie albumów w kolejności chronologicznej ?
Taką metodę już stosowaliśmy i uznaliśmy że jest dobra jedynie na pierwszy raz. Poza tym nawet mimo tego, często (m.in też tu na forum) były pytania o termin udostępnienia płyt, które nawet nie były następne w kolejce. Dlatego tym razem postanowiliśmy dać się wypowiedzieć Wam, czyli Fanom. Dlatego rachunek będzie prosty: najwięcej głosów=umieszczenie na stronie.
domyslam sie o co moze chodzic...ale mimo wszystko wydaje mi sie, ze przynajmniej pierwsze 4 plyty (do Remix ´91 wlacznie) mozna by po uprzedniej zgodzie Pawla udostepnic w tej najwyzszej jakosci, bo raczej chyba juz reedycji nie bedzie, wiec zespol na tym nie traci.
Ale moze sie myle, w takim razie sorry
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 5:25 am
Pomyślimy, ale oczywiście nic nie mogę obiecać bo sam takiej decyzji podjąć nie mogę
grandmc [Usunięty]
Wysłany: Sro Mar 14, 2007 4:06 pm MP3 128kb/s
Wszystko na stronce jest fajnie tylko szkoda ze mp3 sa w tak niskiej jakosci troche ciezko sie slucha:) Cieszylbym sie gdyby byly chociaz w 128kb/s:)
Pozdrowienia dla zespolu Top-Oone
Bardzo mało osób zagłosowało,więc ja proponuje o regularne umieszczanie pełnych albumów zespołów Top One,ale tym razem w jakości 128kb/s,to wcale nie jest wielka prośba,gdyż obecnie 128kb/s,to jest standard i minimum w jakości MP3.
Osobiście głosowałem na album Coraz wyżej.
_________________ Wejdziemy na Top
Na pewno nie ostatni raz
wrzućcie płytkę "wstań i walcz" please. Dla mnie jest to najlepsza płyta Top One. aha, może ma ktoś tą płytkę i chciałby sprzedać?? Bardzo chętnie kupię...pozdrawiam ;0)
_________________ paulik33
aaa_82 [Usunięty]
Wysłany: Sob Lis 07, 2009 2:46 pm
witam jabym chciał album Top One - Kiedyś... i Top One - Remix '91 Bo mi brakuje w mojej kolekcji
Savio
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 6:46 pm
A ja bardzo bym prosił o udostępnienie albumu ''Dzieci Europy.''