Pomógł: 4 razy Dołączył: 08 Sie 2004 Posty: 318 Skąd: Białystok
Wysłany: Pon Gru 19, 2005 12:59 pm
Ooooo, a oto drugi szef!! :):) Tak Kubuś, mowa o forum Papa Dance. Właśnie tam wlazłem i rzeczywiście - już nie można wejść w ogóle. Jeszcze wczoraj dało się wejść albo przez księgę gości, albo przez linki pod newsami odsyłające do komentowania. Teraz już zgasło całkowicie....
Emi [Usunięty]
Wysłany: Wto Gru 20, 2005 11:12 am
Tak właśnie od wczoraj już nie da się w żaden sposób wejść. Wcześniej też wchodziłam przez Księge Gości. No to szefów tu a szefów. Trzeba uważać. Pozdrowionka
Pomógł: 4 razy Dołączył: 24 Sie 2004 Posty: 313 Skąd: z Warszawy
Wysłany: Wto Gru 20, 2005 2:56 pm
Szefy są wyluzowane
Wysłany: Czw Gru 22, 2005 8:43 pm
No nie zdzierżę skoro Estemi tutaj to i ja- a co sie tam będę...
Ja też pojawiałam się przypadkowo- dostałam cynka od pewnego szefa (i to wcale nie był Cezar ), że ludzie z forum PD zrobili nalot na forum top one. Prawdę mówiąc wstyd się przyznać ale... yyyy... nooo... no nie znam zespołu top one- ale wstyd
W ogóle czuję się tu troszke wyalienowana bo generalnie jestem przyzwyczajona do tamtego forum, do tamtych tematów i w ogóle... Ale jako, że jestem niepoprawna i wygadana gaduła to może w miarę możliwości czasowych popisze sobie troszkę u Was- mogę
Napiszcie coś o sobie np skąd jesteście i czym się zajmujecie, interesujecie- to będzie taka namiastka zawarcia znajomości- a może już taki dział istnieje a ja jeszcze do niego nie doszłam
pozdrawiam- Iwona