Hej.Jestem tu nowy ale czasami zdarzało mi sie czytać to forum:-)Poszukuje wszelkich informacji na temat zespołu Fantic.Istnieje jeszcze ta kapela????Jeśli nie to czy Panowie grają gdzieś w innych kapelach???Czy zerwali kontakt z muzyką???
Pomógł: 6 razy Wiek: 37 Dołączył: 30 Sie 2004 Posty: 179 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią Sty 19, 2007 6:56 pm
Zespół prawdopodobnie nie istnieje od 1998 roku, w każdym razie wtedy ukazał się ich ostatni album "Tak cię pragnę", potem już nic o nich nie było słychać.
_________________ Ech ty życie, życie, nie pozwalasz z siebie drwić
Jednym dajesz wszystko, innym zero czyli nic...
Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 11:49 am
Witam!
We wczorajszym (27 kwietnia 2008) odcinku "Jak Oni Śpiewają?" Aneta Zając śpiewała utwór pt. "Czarownica", a w studio był wokalista "Fanatic`a".
A więc zespół chyba istnieje. No... Chyba, że chłopaki z "Fanatic`a" wybrali się na emeryturkę .
Cześć jestem nowy.Znalazłem jakieś informacje o tym zespole.Istnieje tylko najwyraźniej trochę się wyciszyli a szkoda bo mają niezłe kawałki. Oto link http://www.discopolo-feni....php?of=fanatic .
To jest mój naj zespół DP. Uważam ich za pionierów(bo są) i za największych geniuszy DP. Każdy ma kogoś innego no i bardzo dobrze. Od ich Czarownicy wszystko się u mnie zaczęło, jak narkotyk już 17 lat i nadal moja ulubiona piosenka, której mogę słuchać non stop 24H/7 z repeat'em na decku. Top One są rewelacyjni i elita elit, ale dla mnie niedoścignionym wzorem są właśnie chłopaki z Żyrardowa, czyli Sławek, Leszek i Jurek. Pozdro dla takich samych zapaleńców jak ja, tych geniuszy.
To jest mój naj zespół DP. Uważam ich za pionierów(bo są) i za największych geniuszy DP. Każdy ma kogoś innego no i bardzo dobrze. Od ich Czarownicy wszystko się u mnie zaczęło, jak narkotyk już 17 lat i nadal moja ulubiona piosenka, której mogę słuchać non stop 24H/7 z repeat'em na decku. Top One są rewelacyjni i elita elit, ale dla mnie niedoścignionym wzorem są właśnie chłopaki z Żyrardowa, czyli Sławek, Leszek i Jurek. Pozdro dla takich samych zapaleńców jak ja, tych geniuszy.
Pierwszym zespołem Disco Polo były Polskie Orły (Rok Założenia: 1980) bądź Top One (Rok Założenia 1984), lub Bayer Full (Rok Założenia 1985).