Wysłany: Pon Paź 11, 2004 7:36 pm Uwaga na oszusta!
Dostałam takiego maila od jednego z fanów, także uważajcie na człowieka podanego w tym mailu:
"W związku z tym że najprawdopodobnie już nie odzyskam wydanych pieniedzy na otrzymaną ofertę zakupu nagrań zespołu Papa Dance i nie do końca zrealizowaną pragnę poinformować że w iście spamowy sposób są rozsyłane propozycje zakupienia nagrań Papa Dance na płytach CD R oraz kasety Video z teledyskami tego zespołu i jego pochodnych czyli zespołów powstałych po rozwiązaniu się zespołu Papa Dance. W związku z tym jeśli tylko to możliwe to proszę o poinformowanie wielbicieli tego zespołu na łamach strony poświęconej temu zespołowi. Ja wysłałem kwotę 200.00 PLN do Pawła Guły zamieszkałego w miejscowości Kalej nr kodu 42-221 Grabówka. "
Pomógł: 4 razy Dołączył: 08 Sie 2004 Posty: 318 Skąd: Białystok
Wysłany: Pon Paź 11, 2004 7:41 pm
No to widać że koleś chce sobie zarobić na materiałach dotyczących Papa Dance. Zapewne sam materiały dostał (lub kupił za symboliczną cenę) od Jarka Mystka - szefa FC Dock 44 z Sosnowca, a teraz szuka naiwnych. Szkoda, ze ktoś wlazł na minę.