Warto trochę rozerwać to forum.
Pod koniec sierpnia odbędzie się wielki koncert z okazji jubileuszu zespołu.
"Pożegnanie lata w Iłowie - to właśnie tam będzie miał on miejsce. Wielu wykonawców będzie wykonywać przeboje naszego zespołu i on sam oczywiście na nim wystąpi. 👍👍👍😀😀😀
Koncert organizowany przez Roberta Klatta i Polo TV.
Trochę w tym mojej zasługi, gdyż zaproponowałem Robertowi K. że można by coś takiego zorganizować. Przytaknął i mamy to. 👍👍👍
Pomógł: 5 razy Wiek: 40 Dołączył: 28 Wrz 2010 Posty: 193 Skąd: kamienna gora
Wysłany: Sro Lip 03, 2019 2:56 pm
To super
Warto żeby zespół cos przygotował na jubileusz.
Jakaś płytę i nowości też tam zagrał dając do zrozumienia że nadal tworzą nowy materiał
Lepszej okazji na promocję nie będzie
Super informacja.
Kolejny raz dzięki Sony za inicjatywę.
Także spodziewałbym się czegoś od zespołu na jubileusz i puki rok się nie skończy nadzieja będzie tlić się w mojej głowie.
_________________ Co dzień sięgam coraz wyżej, tańczę tak, jak sobie zagram.
Pomógł: 5 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Maj 2006 Posty: 357 Skąd: Wałbrzych
Wysłany: Sro Lip 03, 2019 9:31 pm
Szkoda, że taki koncert tylko w jednym miejscu będzie. Mógłby zespół zagrać koncert dla nas fanów na 30 lecie z trochę innym repertuarem niż ten co na wszystkich koncertach.
_________________ "...Melodie's so for my best friend..."
dawidsab Pomógł: 10 razy Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2004 Posty: 1446 Skąd: Cz-wa
Wysłany: Czw Lip 04, 2019 7:41 am
gargus9 napisał/a:
To super
Warto żeby zespół cos przygotował na jubileusz.
Jakaś płytę i nowości też tam zagrał dając do zrozumienia że nadal tworzą nowy materiał
Lepszej okazji na promocję nie będzie
Jestem tego samego zdania .
[ Dodano: Czw Lip 04, 2019 8:42 am ]
Sony napisał/a:
Chłopaki jeszcze nas zaskoczą.
Obyś się nie mylił, bo ja już straciłem wszelką nadzieję.
Parę osób się uaktywniło, widzę. Zobaczymy, czy to tylko chwilowe ożywienie, czy pojawią się kolejne ciekawe tematy. A propos koncertu, planuję pod koniec wakacji zawitać do stolicy, więc może znajdę czas i do Iłowa też wpadnę, aczkolwiek nic nie obiecuję. Najpierw przede wszystkim trzeba ustalić dokładny termin. Kto z was, koleżanki i koledzy planuje wybrać się na tę imprezkę?
_________________ Może czasem zbyt łatwo
schodzę na drugi plan.
Moim domem jest miasto,
leczę się z jego ran.
Qwert Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Lut 2007 Posty: 22
Wysłany: Wto Lip 09, 2019 7:54 pm
Sony, brawo za inicjatywę! Oby ten koncert pokazał chłopakom, że warto i był takim pozytywnym bodźcem do dalszego działania. Byłoby też miło, gdyby zagrali dłużej niż zwykle i postawili także na mniej oczywiste piosenki.
Parę osób się uaktywniło, widzę. Zobaczymy, czy to tylko chwilowe ożywienie, czy pojawią się kolejne ciekawe tematy. A propos koncertu, planuję pod koniec wakacji zawitać do stolicy, więc może znajdę czas i do Iłowa też wpadnę, aczkolwiek nic nie obiecuję. Najpierw przede wszystkim trzeba ustalić dokładny termin. Kto z was, koleżanki i koledzy planuje wybrać się na tę imprezkę?
Jak ze strony zespołu będzie się działo, to i użytkownicy forum będą aktywni. Po dołączeniu do Omega Music jest nadzieja.
_________________ Co dzień sięgam coraz wyżej, tańczę tak, jak sobie zagram.