Wysłany: Sro Gru 18, 2013 3:13 pm Jacek Skubikowski i Julia De Lane
Pierwszej postaci chyba nie muszę starszym koleżankom i kolegom z forum przedstawiać. Pan Jacek pisał teksty dla różnych wykonawców, w tym dla byłego członka Top One, Emila Jelenia. W 1990 roku "podarował" brytyjskiej wokalistce Julii De Lane dwa utwory z płyty "Omen": "XIX wiek" i "Moje deja vu". Piosenkarka wykonała je w Sopocie, angielskie wersje tych piosenek nosiły tytuły: "To the end of time" i "Deja vu". Występ można znaleźć na youtube. Mam pytanie. Czy ta sama wokalistka wykonywała w jakimś programie utwór "Sama"? Bo pamiętam ten kawałek w wykonaniu jakiejś kobiety. W sieci informacji o niej jest bardzo mało. Udało mi się dokopać do jej występu w Sopocie i do teledysku "To the end of time". Myślę, że także ona wykonywała utwór "Sama", ale pewności nie mam. Zatem czy jest tu osoba obeznana z tematem, która mogłaby mi pomóc?
_________________ Może czasem zbyt łatwo
schodzę na drugi plan.
Moim domem jest miasto,
leczę się z jego ran.