ja nie wiem. chociaz Magda gdzies mi sie przewinela, moze niekoniecznie na tym forum, ale gdzies bylo napisane, ze cos robi. niestety, pamiec bywa krotka...
_________________ ...twego ciala cieply dotyk oszolamia i oslepia...
Michał Gielniak wydał płyty :
1.19 miał lat (1996)
2.Moja Droga Ja Cię Kocham (1997)
3.W barwach latino (2000)
4.Hit za hitem feat.Fiesta Latina (2001)
Zanim rozpoczął karierę solową to grał w zespole K & K Studio Singers wraz z Magdą Durecką i Aliną Pszczółkowską.Wydał z tym zespołem kilka płyt.1 wspólną z Magdą Durecką "Kiedy pokochasz ,kiedy pragniesz".I jeszcze jedną w 1994 roku z Aliną Pszczółkowską.
Wiem ,że w latach 1997-1999 występował w grupie Not For Boyz z Robertem Kalickim.Wydał z nimi 3 płyty.Gra w jakimś zespole Żuki Rock & Roll Band z ,którym wydał 1 płytę z przebojami The Beatles.Nie wiem co się z nim dzieje.Nie ma nawet jego strony oficjalnej.
Ja pamiętam jeszcze, że Magda i Michał współpracowali z Ewą Skrzypek - Samborski wspominał o tym na antenie Disco Relax. Całkiem ładna brunetka z niej była. Pamięta ją ktoś? Michał wystąpił w teledysku do jej piosenki "Pokochaj ten dzień". Co więcej, nawet zaśpiewał w tej piosence, właściwie to wyrecytował fragment. Ponadto przypominam sobie wykonany przez Ewę cover przeboju "Powiedz stary, gdzieś ty był". Jeśli ktoś wie o czym mówię, posiada jakiekolwiek informacje na jej temat, byłbym wdzięczny, gdyby zechciał się nimi podzielić