www.topone.pl Strona Główna www.topone.pl  
  FORUM FANÓW ZESPOŁU TOP-ONE      FAQ      Szukaj      Użytkownicy      Download      Album      Czat      Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy  

Poprzedni temat «» Następny temat
Zespół WILKI-lider odmówił wspólnego koncertu z TOP-ONE
Autor Wiadomość
Andrea1c
Królowa nocy, królowa gwiazd

Wysłany: Sro Cze 17, 2009 10:24 pm   

kiedys byli gdzie indziej niz sa dzisiaj, ok, wiesz lepiej, to sie nie bede klocic. chodzilo mi o ich muzyke z dawnych lat, a nie to, co soba reprezentuja. jesli mialabym oceniac lidera, dla mnie zawsze byl beznadziejny. pod praktycznie kazdym wzgledem.

galgan25

Wysłany: Sro Cze 17, 2009 10:27 pm   

Jeśli chodzi o muzykę to lubiłem czasami ich posłuchać. Jeśli chodzi o ich zachowanie to zraziłem się już od tamtego czasu i wolę ich słuchać niż oglądać ich teledyski.

Andrea1c

Wysłany: Sro Cze 17, 2009 10:29 pm   

no, czyli w zasadzie sie zgadzamy co do pana wokalisty :D takze ja nie zaluje, ze oto jasnie pan hrabia nie raczyl pospiewac z kolegami po fachu :cool:

galgan25

Wysłany: Sro Cze 17, 2009 10:32 pm   

Pewnie, że się zgadzamy - burak i tyle.

MONIKAtopone
Biały miś

Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 9:45 pm   

wilki phhhhhhhhhhy co oni sobie myślą to oni niesą godni by śpiewać razem z wami od dziś dlamnie nieistnieją

Andrea1c

Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 5:27 pm   

MONIKAtopone napisał/a:
wilki phhhhhhhhhhy co oni sobie myślą to oni niesą godni by śpiewać razem z wami od dziś dlamnie nieistnieją

Monika, nie przesadzaj, Wilki jednak dosc dlugi czas istnieja na scenie muzycznej naszego kraju, poza tym sporo osiagneli, podobnie zreszta jak Top One, tez przeciez kupe lat siedza na rynku. Nie powinnismy calkowicie skreslac Wilkow jako zespolu z powodu osoby wokalisty, ktory okazal sie byc burakiem, ktoremu sodowa odwalila do glowy.

MONIKAtopone
Biały miś

Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 10:01 pm   

no dobra przyjmijmy że gdzieś tam po świecie dreptają :wink: ale jestem wściekła :twisted: jak można tak top one potraktować :cry: niefajnie

Andrea1c

Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 10:13 pm   

MONIKAtopone napisał/a:
no dobra przyjmijmy że gdzieś tam po świecie dreptają :wink: ale jestem wściekła :twisted: jak można tak top one potraktować :cry: niefajnie

jak widzisz, mozna :D i to bez wiekszych konsekwencji.

MONIKAtopone
Biały miś

Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 11:10 pm   

mój brat ma ich gdzieś plakat to sie wyżyje :twisted:

Johnny Nitro
Fred Kruger

Wysłany: Czw Lip 22, 2010 7:00 pm   

Boguszek napisał/a:
... już nie powiem co gorszym jest poniżeniem: zagranie na tej samej scenie z zespolem DP czy tak jak rok temu wystąpić po %%% i obrażać fanów w małej pewnej miejscowości, co robił R.G.

Stary temat, ale mimo wszystko dodam coś od siebie. Zgadzam się z tym, co napisał Boguszek i odpowiedź wg mnie jest oczywista. Niestety wóda (woda sodowa też) wali niektórym osobnikom do łba i nic się na to nie poradzi. Aczkolwiek nie zamierzałem i nadal nie zamierzam robić z tego powodu dymu ani na forum Wilków, ani na żadnych innych forach.

Pozdro!
Krzysztof

[ Dodano: Czw Lip 22, 2010 7:23 pm ]
Aha. Jeszcze jedno - apropos repertuaru Wilków. Sorki, może trochę nie w temat. Nie ukrywajmy, mieli wiele świetnych piosenek, ale nie oszukujmy się. Obecnie najbardziej pamięta się "Baśkę" (a już naj-naj-naj-najbardziej pierwszy wers pierwszej zwrotki tej piosenki - "Baśka miała fajny biust" i to wystarczy - wszyscy wiedzą, o co chodzi) i po 2002 roku z tym nagraniem głównie się ich kojarzy. Trzeba przyznać - piosenka była i do dzisiaj jest wielkim przebojem. Dzięki niej zespół zyskał sobie nową rzeszę fanów. Małolaty wręcz pokochały ten utwór. Jeśli chodzi o tekst "Baśki", to moim skromnym zdaniem specjalnie ambicją nie grzeszy - bohater utworu wymienia imiona kobiet, z którymi w przeszłości miał jakieś tam przygody. Przepraszam, jeśli uraziłem fanów Wilków.

Pozdro!
Krzysztof

jarek

Wysłany: Pią Lip 23, 2010 8:14 pm   

od tamtego czasu troche minelo min to ze Wilki zaknczyly swa dzialalnosc

www.topone.bloog.pl
oraz:
www.sztywnypalazji.bloog.pl
www.chrzanowska.bloog.pl

kontakt gg:7439260

Andrea1c

Wysłany: Sro Sie 11, 2010 4:47 pm   

Wilki robili ambitna muzyke w czasach "Son of the blue sky", "Baska" jest dla mnie komercyjnym gniotem i osobiscie nie lubie takich piosenek.

Johnny Nitro
Fred Kruger

Wysłany: Sro Sie 11, 2010 9:21 pm   

Jak już napisałem, tekst "Baśki" specjalnie ambicją nie grzeszy, ale nie powiem, żeby piosenka w ogóle mi się nie podobała. Uważam, że jest przereklamowana, ale mimo to nie skreślam jej całkowicie. Ale szanuję Twoją opinię, Andrea. O wiele lepsze moim zdaniem było "Urke" i to ta piosenka powinna zostać wielkim przebojem. Niestety "Baśka" swoją popularnością przyćmiła ten świetny kawałek. Podobnie było 2 lata wcześniej w przypadku Budki Suflera. "Świat od zaraz" przegrał z "Balem wszystkich świętych" i praktycznie prawie odszedł w zapomnienie. Dobra, to tyle w tym poście, bo już odchodzę od tematu.

Odpowiedz do tematu