kiedys byli gdzie indziej niz sa dzisiaj, ok, wiesz lepiej, to sie nie bede klocic. chodzilo mi o ich muzyke z dawnych lat, a nie to, co soba reprezentuja. jesli mialabym oceniac lidera, dla mnie zawsze byl beznadziejny. pod praktycznie kazdym wzgledem.
_________________ ...twego ciala cieply dotyk oszolamia i oslepia...
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 10:27 pm
Jeśli chodzi o muzykę to lubiłem czasami ich posłuchać. Jeśli chodzi o ich zachowanie to zraziłem się już od tamtego czasu i wolę ich słuchać niż oglądać ich teledyski.
wilki phhhhhhhhhhy co oni sobie myślą to oni niesą godni by śpiewać razem z wami od dziś dlamnie nieistnieją
Monika, nie przesadzaj, Wilki jednak dosc dlugi czas istnieja na scenie muzycznej naszego kraju, poza tym sporo osiagneli, podobnie zreszta jak Top One, tez przeciez kupe lat siedza na rynku. Nie powinnismy calkowicie skreslac Wilkow jako zespolu z powodu osoby wokalisty, ktory okazal sie byc burakiem, ktoremu sodowa odwalila do glowy.
_________________ ...twego ciala cieply dotyk oszolamia i oslepia...
... już nie powiem co gorszym jest poniżeniem: zagranie na tej samej scenie z zespolem DP czy tak jak rok temu wystąpić po %%% i obrażać fanów w małej pewnej miejscowości, co robił R.G.
Stary temat, ale mimo wszystko dodam coś od siebie. Zgadzam się z tym, co napisał Boguszek i odpowiedź wg mnie jest oczywista. Niestety wóda (woda sodowa też) wali niektórym osobnikom do łba i nic się na to nie poradzi. Aczkolwiek nie zamierzałem i nadal nie zamierzam robić z tego powodu dymu ani na forum Wilków, ani na żadnych innych forach.
Pozdro!
Krzysztof
[ Dodano: Czw Lip 22, 2010 7:23 pm ]
Aha. Jeszcze jedno - apropos repertuaru Wilków. Sorki, może trochę nie w temat. Nie ukrywajmy, mieli wiele świetnych piosenek, ale nie oszukujmy się. Obecnie najbardziej pamięta się "Baśkę" (a już naj-naj-naj-najbardziej pierwszy wers pierwszej zwrotki tej piosenki - "Baśka miała fajny biust" i to wystarczy - wszyscy wiedzą, o co chodzi) i po 2002 roku z tym nagraniem głównie się ich kojarzy. Trzeba przyznać - piosenka była i do dzisiaj jest wielkim przebojem. Dzięki niej zespół zyskał sobie nową rzeszę fanów. Małolaty wręcz pokochały ten utwór. Jeśli chodzi o tekst "Baśki", to moim skromnym zdaniem specjalnie ambicją nie grzeszy - bohater utworu wymienia imiona kobiet, z którymi w przeszłości miał jakieś tam przygody. Przepraszam, jeśli uraziłem fanów Wilków.
Jak już napisałem, tekst "Baśki" specjalnie ambicją nie grzeszy, ale nie powiem, żeby piosenka w ogóle mi się nie podobała. Uważam, że jest przereklamowana, ale mimo to nie skreślam jej całkowicie. Ale szanuję Twoją opinię, Andrea. O wiele lepsze moim zdaniem było "Urke" i to ta piosenka powinna zostać wielkim przebojem. Niestety "Baśka" swoją popularnością przyćmiła ten świetny kawałek. Podobnie było 2 lata wcześniej w przypadku Budki Suflera. "Świat od zaraz" przegrał z "Balem wszystkich świętych" i praktycznie prawie odszedł w zapomnienie. Dobra, to tyle w tym poście, bo już odchodzę od tematu.