Ciesze się że śledzisz nowości tylko odrazu zprostuje to co tam napisałeś.
Plyta ukazala sie nakladem firmy Folk (widac wyczuli powrot mody do podobnych brzmien:)
Wokal - Adam Chrola (czyli popularny Adam "Bol"), Muzyka - Marek Szurpik (Time)
Kilka piosenek na pewno znanych fanom Top One
Po pierwsze to zaśpiewaliśmy ją obaj po połowie, a cały materiał został zaaranżowany przez Janusza Bańkowskiego (DJ-Janosik) a nie przeze mnie, oczywiście obróbka vocalizy i mixy były robione również przez niego.
Przyznam sie ze ten "news" wpisalem jeszcze przed przesluchaniem calej plyty jedynie po pierwszym kontakcie z okładką - stad te mylne informacje Hmmm wstyd ze teraz nie zauwazylem tej wpadki
Jaki tam wstyd stary przestań, ja sie ciesze że jest taki gość jak Ty, którego interesuje moja twórczość. Już niebawem będzie nasza strona, nad którą obecnie pracuje.
W swoim czasie zdazylo mi sie wspolpracowac przy programie Sz8 i stad zostala mi chyba ta dokumentacja nowosci w swiecie dp Fajny news z ta stronka, powodzenia przy pracy !
Hmm nie chce przesladzac ale to zdecydowanie najlepsza strona o tym gatunku muzyki jaka widzialem. No i znakomicie smiga na Safari, co wcale nie jest takie czeste Powodzenia we wprowadzaniu tresci
OK zobowiazalem sie do wydawnia opinii o nowej wersji Ciao Italia zamieszczonej na czwartej Gali. Troche to potrwalo bo sportowa kontuzja utrudnila mi zdobycie plyty Ale juz mam i chyba nikt nie sie zdziwi jesli napisze ze ten coverek udal sie bardzo, zarowno pod wzgledem wokalu i aranzacyjnym. Chociaz jesli chodzi o piosenki Top One na chodnikowych skladankach, jak na razie moim faworytem pozostaje "Taka mala" z nowym brzmieniem podchodzacym pod reaggae.
Pozdrawiam wszystkich jeszcze swiatecznie