Niestety, odrzucili ich.
A utwór grupy "Blue Box", z którym mieli startować jest naprawdę w dychę (podobnie jak "Kochaj mnie" zespołu "TOP-ONE").
2 dni temu (8 marca) zespół "Blue Box" udostępnił na "YouTube" pełną wersję swojego najnowszego hitu pt. "Posłuchaj serca".
Jednak coś w tym jest, że gatunek muzyczny "Disco Polo" jest w Polsce dyskryminowany.
Pamiętam dokładnie, gdy na własną rękę rozpocząłem staranie, żeby zespół Top One wykonał chociaż jeden utwór w programie "Jak to melodia" odpowiedz była prosto z mostu, że to zespół wykonujący muzykę Disco Polo.
Gdy odpowiedziałem, że były w ich programie podobni wykonawcy, to z ich strony nastała cisza, bo prawda jednak boli.
_________________ Wejdziemy na Top
Na pewno nie ostatni raz
dawidsab Pomógł: 10 razy Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2004 Posty: 1446 Skąd: Cz-wa
Wysłany: Pon Mar 14, 2016 5:48 am
No, fakt... Był "Boys" kilkakrotnie z utworem "Jesteś szalona", a także Radek Liszewski z "Ona tańczy dla mnie".
Radek nawet był gościem programu w którąś niedzielę.
W "Must be the music" jury też jest przeciw Disco Polo.
Ale teraz "Kora" choruje na raka (czy tam na coś) - i liczy na wsparcie wykonawców Disco Polo http://www.disco-polo.inf...-na-disco-polo/
Czy to ma być sprawiedliwe
"Kora" to jest taka stara "pijawka" która, tylko teraz patrzy wyssać pieniądze od naiwnych wykonawców Disco Polo.
Najpierw, to niech liczy ona na wsparcie od strony wykonawców z jej branży muzycznej, czyli gatunku muzycznego, a jak jej to jest za mało? to i tak zawsze będzie jej brakować kasy.
_________________ Wejdziemy na Top
Na pewno nie ostatni raz