"Przepraszamy Cie Polsko,za to cosmy Tobie uczynili.Nieswiadomi zmienilismy losy Twoje.Nas samych nedznie oklamali...(tutaj nie moge zrzumiec dokladnie,wiec moge sie mylic)...za co na rzecz srebrników garsc nie dali"
Sony...a jaki masz telefon?
Bo chyba jak wstawie ten plik audio w formacie obslugiwanym przez twoj telefon,to chyba bedziesz mogl go sobie sciagnac na komore i odsluchac?
michał90-internetu na komputer nie mam. Dalil -komórkę mam Sony Ericsson k600i-popróbowałem i udało mi sie zciągnąć plik który zamieściłes.Dzieki. Rzeczywiscie tekst odpowiedni do odniesienia utworu Ole,Olek.Choc -zwracam sie tu do Pawła K.-to tamtą partia,wszyscy wiedzą jaka,powinna przepraszać,a nie Wy.Zespół wciągnięty w machinacje wyborcza,a tym bardziej oszukany. Pozdrawiam.
Wysłany: Wto Cze 13, 2006 2:24 pm
Skoro Kwaśniewskiego stać na dom za 2 mln. zł to tym bardziej powinno go stać na wynagrodzenie dla TOP-ONE, dzięki któremu w dużej mierze stał sie prezydentem. Pozdrawiam.
_________________ Chcę mieć swój świat, nie za sto lat Lecz teraz, kiedy płonę tak...
Pełna treść wyznania: "Przepraszamy cię, Polsko, za to cośmy tobie uczynili. Nieświadomi, zmieniliśmy losy twoje. Nas samych nędznie okłamali, za co nawet srebrników garści nie dali”
Wejdziemy na Top
Z podwórek, dyskotek, ulic i kin
Wejdziemy na Top
Z nadzieją, która wciąż jest w nas
Wejdziemy na Top
Za sukces oddając prawdę i fałsz
Wejdziemy na Top
Na pewno nie ostatni raz
Stary temat, nie wiem, może powiem coś nie tak, ale wydaje mi się że te intro odnośnie przeprosin nie powinno ujrzeć światła publicznego, powód: Paweł w jednym z wywiadów powiedział że mogą go ciągać po sądach, jeśli powie się prawdę jak to było. Nawet mówił że ma papiery, umowę odnośnie tego zlecenia. Ale cóż każdy z nas wie w jakim kraju żyjemy. Nie wiem co na to powiedzą inni, ale na moje te oba klipy powinny zniknąć z youtube... W dodatku się dziwię czemu zespół nie podał tego całego sztabu czy ludzi odpowiedzialnych za ich wynajęcie do sądu, w celu uregulowania rachunków.