Pomógł: 4 razy Dołączył: 24 Sie 2004 Posty: 313 Skąd: z Warszawy
Wysłany: Pią Lut 14, 2014 12:03 am Walentynkowa Gala DP w Warszawie - spotkanie fanów
Witajcie!
Starym dobrym zwyczajem, fanklubowo-clubone'owym kolektywem wybieramy się na Galę Disco Polo w Sali Kongresowej w najbliższą niedzielę. Wybieramy się na galę o 20:00.
Planujemy zarówno mały "biforek" jak i "afterek" w kręgu fanów dobrej muzyki, proponowany przeze mnie lokal na "przed" to knajpka "Kulturalna" przy Teatrze Dramatycznym (w PKiN). Rozważę rzecz jasna inne propozycję:)
Pomijam pytanie o obecność zespołu (bo na afterku jest ona obowiązkowa:)), ale zapytuję czy może ktoś z Was zechciałaby się poznać i spotkać w celu wymiany doświadczeń? Np.dwie godzinki przed koncertami...?
Oczekuję na odpowiedź na forum, ew. pod nr tel. 792 210 510. Kiedy zbierze się garstka chętnych, dogramy szczegóły.
Pozdrawiam!!!
Kuba z Club-One
[ Dodano: Nie Lut 16, 2014 9:45 am ]
chyba wszyscy z forum pouciekali na faceBóg;)
Witaj, Kubo, po latach . Nie da się ukryć, że od jakiegoś czasu forum zamarło. Na FB też się ostatnio cicho zrobiło. Zespół milczy, Czarka nie widać, Ciebie też mnóstwo czasu nie było widać
_________________ Może czasem zbyt łatwo
schodzę na drugi plan.
Moim domem jest miasto,
leczę się z jego ran.
dawidsab Pomógł: 10 razy Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2004 Posty: 1446 Skąd: Cz-wa
Wysłany: Pon Lut 17, 2014 7:11 am
Witam!
To, że zespół milczy, to akurat mnie nie dziwi.
W końcu - zespół musi mieć czas, żebyśmy my mieli płytę .
Nie można zjeść ciastka i mieć ciastka.
Innymi słowy - zespół się nie rozdwoi i nie będzie jednocześnie nagrywał i wypowiadał się na forum.
Może to milczenie zespołu jest oznaką, że w końcu się urodzi jakiś... Muzyczny prezencik .
Witaj Kuba.
Ostatnio jest cisza na forum, nikt nic nie pisze, każdy zajmuje sie prywatnymi sprawami. Mamy zimowe lenistwo.:-)
Może zdasz relację jak udala się wczorajsza gala i czy miałeś przyjemność rozmawiac z zespołem?
Pozdrawiam.